Общо шестима български спортисти ще участват във вторник, 27 юли, на олимпийските игри в Токио. Те са разпределени в три вида спорт

Първи ще излезе най-добрият ни джудист в последните години Ивайло Иванов в категория до 81 килограма. Той стартира участието си около 6:30 часа наше време с двубой срещу Емануел Лусенти (Аржентина). При успех срещу него, ще срещне на осминафиналите победителя от двойката Шарофидин Болтабоев (Узбекистан) - Уго Кумбо (Вануату).

След това от 7:20 часа Линда Зечири ще играе срещу представителката на Австралия Чън Суан-Ю в първия си мач от олимпийския турнир по бадминтон. В Група I е още №12 в световната ранглиста Миа Бличфелдт от Дания, която вече записа успех срещу Чън Суан-Ю с 2:0 гейма. Само победителката в групата продължава напред, съобщава БНР.

В 13: 20 часа Габриела и Стефани Стоеви ще излязат в последния си двубой от груповата фаза на двойки в бадминтона. Двукратните европейски шампионки ще срещнат дует от Тайланд и при успех ще заемат третото място в група D, но нямат шанс да продължат на четвъртфинал..

В 13:46 часа Любомир Епитропов ще плува в сериите на 200 метра бруст. Освен него, в басейна ще влезе и Йосиф Миладинов, който от 13:54 часа ще участва в сериите на 100 метра свободен стил.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.