На 4 и 5 септември на площад „Защитата на Каварна“ ще се проведе 17-ото издание "Миден и рибен фест - Каварна 2020", съобщават от пресслужбата на общината.

В програмата на дългоочаквания и така любим морски фест участие ще вземат кметове и кметски наместници от община Каварна, които ще разкрият пред всички жители и гости на града своите кулинарни умения.

В първият празничен ден (4 септември) община Каварна е подготвила творческа изненада и за най-малките. От 16:30 часа пред НЧ “Съгласие - 1890“ ръководителите на школите по „Керамика“, „Изобразително изкуство“ и „Приложно изкуство“ към Общински детски комплекс ще помогнат на всички желаещи деца да изработят интересни морски фигури от природни материали.

От 20:00 часа на централния площад в Каварна, Румънеца и FolkustiX ще представят своята музикална програма.

Във втората вечер на морския фест от 20:00 часа ще звучат вечните хитове - „Големият кораб минава“, „Топъл дъжд“, „Обещай ми любов“ , които са само част от бисерите, изпълнени с брилянтния глас на Силвия Кацарова.

От Община Каварна призовават жителите и гостите на града да спазват всички мерките относно предотвратяване на разпространението на COVID-19.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.