“С богата празнична заря снощи ознаменувахме края на големия тържествен концерт за 51-та годишнина от обявяването на Девня за град!” Това съобщи в социалните мрежи кметът на града Свилен Шитов и допълни:

“За поредна нощ парк "Разсадника" се превърна в място за веселие и положителни емоции! С много аплодисменти публиката приветства творците от Ансамбъл "Пирин" - Благоевград, а цялото участие на тракийските народни изпълнители Нели Танева и Данислав Кехайов беше съпътствано от кръшни хора. Истински фурор предизвика появата на естрадната прима Кристина Димитрова, която взриви сцената с любими на всички хитове. За доброто озвучаване отново се погрижи екипът на Party Time Bg.

Празничният ден премина под знака на разнообразни събития! Поставихме началото още в 10.30 часа с богата програма за най-малките, по-късно в Музея на мозайките, заедно с представители на държавни институции и бизнеса, кметове и общественици открихме официално за широката публика златното монетно съкровище от Марцианопол.

Празникът продължи с детско шоу, отново в парка. Сърдечно благодаря, че отбелязахме заедно един изпълнен с усмивки и празнично настроение ден! Тридневният маратон от тържества за годишнината продължава и утре с "Master Chef" шоу и Лятно кино под звездите в Парка. Публиката ще може да изгледа премиерния за 2020 година български филм "Ятаган”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.