Кино Арена отваря днес в Grand Mall с няколко филма, сред тях е премиерата на „Тенет“ в единствената във Варна IMAX зала

Другото премиерно заглавие от този петък е „Новите мутанти“. „Блъдшот“, „Джуманджи: следващото ниво“ и „Angry Birds: Филмът 2“ са другите ленти, с които световното кино прави своя рестарт в най-големия търговски център на морския град.

Голямото кино се завръща в Grand Mall с летящ старт. Премиерата на екшъна „Тенет“ днес е знакът за филмовия рестарт във Варна. Само в IMAX Кино Арена в Grand Mall очакваният филм може да се види във въздействащия IMAX 2D формат.

Огромен е интересът, публиката е зажадняла за приключения от екрана. А приключението обещава да е силно. Историята ще ни поведе в тайните на международния шпионаж и в преодоляването на бариерите на времето. Разбира се, ще се спасява светът – светът на бъдещите хора, заплашен от Трета световна война. Героят (в ролята – Джон Дейвид Уошингтън) е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“, а мисията му отива отвъд познатата реалност на нашето време.

Режисьор и сценарист на филма е Кристофър Нолан, познат от „Мементо“, „Опасно безсъние“, „Батман в началото“. В ролите са още Ерън Тейлър-Джонсън, Робърт Патинсън, Кенет Брана, Елизабет Дебики, Майкъл Кейн, Клеманс Поези, Химеш Пател, Юрий Колоколников. Снимките са осъществени през 2019 в САЩ, Великобритания, Италия, Дания, Норвегия, Естония и Индия. В България „Тенет“ се разпространява от Alexandra Films.

Прожекциите в IMAX Кино Арена в Grand Mall са от 12:45, 15:50, 19:00, 22:10. В Кино Арена има и още 18 2D прожекции в рамките на деня.

Другото премиерно заглавие е „Новите мутанти“ – оригинален хорър-трилър, в който група млади мутанти са държани против волята им в изолирана болница за психиатрично наблюдение.

Още няколко филма тръгват в Grand Mall от днес. „Блъдшот“, „Джуманджи: следващото ниво“ и „Angry Birds: Филмът 2“ са другите ленти, с които световното кино прави своя рестарт в най-големия търговски център на морския град.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.