След като снощи фестът "Street Food & Music Festival" бе открит, с кулинарната демонстрация Sweet Art, днес Керана от Керана&Космонавтите ще забавлява многобройната публика. Като известен пловдивски кулинар, на варненска сцена тя ще приготви панирани цветове от тиква. Ще е истинска тиквена феерия, за която малцина са си мечтали.

А какво ли още ще приготви за варненската публика? Ще разберем само, ако не пропуснем  кулинарната й демонстрация днес, от 17 ч., в зоната на фестивала.

Нека не забравяме, че в Морската градина на лятната ни столица Варна, в близост до Аквариума, за трети пореден път се провежда "Street Food & Music Festival".

Всички жители и гости на града до 30 август ги очакват музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници за деца, вкусна храна и подбрани напитки! А входът, както винаги е свободен!

Във фестивалната зона са разположени щандовете на едни от най-добрите Street Food готвачи в България, от които ще можем да научим по най-вкусния начин какви са актуалните тенденции в съвременната култура на хранене, ще опитаме новите им предложения в менюто и ще се насладим  на спокойно прекарано време в прохладната Морска градина на Варна и на метри от морския бряг.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.