Снимка: Невена Йовева

Ватерполистите на „Комодор” подчиниха ЦСКА с 19:6 в двубой от седмия кръг в група „Елит” при 17-годишните. Двубоят се проведе пред екзалтирана публика на плувен комплекс „Приморски”.

След този успех варненци, водени от треньора Николай Николов – Майката, продължават да бъдат без допусната загуба в първенството при U 17.

„Победихме ЦСКА с голяма разлика, в състава на съперниха отсъстваха състезатели. Мачът премина спокойно, непрекъснато превъзхождахме противника, на моменти дори срещата не бе толкова интригуваща. Радвам се, че постигнахме поредна победа в седмия кръг. До момента нямаме загубен мач. Продължаваме напред”, коментира наставникът на комодорци.

Следващата седмица предстоят мачове при мъжете и 15-годишните. Срещите са в Бургас срещу отбора на „Черноморец”.

„Живот и здраве, ако се представим добре и успеем да си вземем мачовете, особено при мъжете, ще си затвърдим позициите в четворката. В крайна сметка това са мачове два кръга преди края, в навечерието на плейофите”, обобщи Майката.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.