Четитримесечно бебе загина на място при тежка катастрофа на околовръстния път на Елхово. Произшествието е станало малко след 8 часа. Сблъскали са се товарен автомобил с турска регистрация и румънски джип.

В сливенската болница са настанени майката и другото й дете, което е с черепно-мозъчна травма и вероятно ще бъде оперирано. Майката е с тежка съчетана травма. Настанена е в реанимация. Бащата е с по-леки наранявания.

Все още не е ясна причината за катастрофата. На местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия, съобщава БНТ.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.