Екипът на мащабна филмова продукция организира кастинг за професионални и непрофесионални актьори, както и за статисти във Варна. Кастингът ще се проведе този уикенд. "Ако сте на възраст от 18 до 45 години, притежавате актьорски талант или харизматична визия, фотогеничност или просто имате желание да се снимате в игрален филм, заповядайте на 5 или 6 юни, тази събота и неделя в „Мунлайт” на варненския плаж от 10 до 19 часа", пишат организаторите.

Търсят се най-различни персонажи за филма, както и статисти. Снимките ще са изцяло във Варна и ще се проведат в периода от средата на юли до края на август.

Игралният филм ще бъде със съвременен и модерен сюжет . Лентата ще бъде екранизация по книгата на Цето Мит – „Финалният кастинг”. Идеята на автора е да създаде поредица от филми – романи. Четейки книгата и след това гледайки филма възприятието на зрителя се засилва повече и в неговото въображение се запечатва индивидуална проекция на историята.

„Финалният кастинг” е романтична комедия за киното и останалият свят, в която студентът по право Боби разкрива строго пазени от него семейни тайни. Случайността го отвежда до снимачните площадки, където открива любовта и магнетизма на изкуството, които променят живота му. Но той иска повече. Поставен между двата свята, той търси начин да ги обедини.

В проекта са ангажирани едни от най-добрите професионалисти във Варна, сред които е операторът Данил Кираджиев с екипа на NTG Motion Pictures. Александър Николов от „Артин Вижън” е ангажиран за асистент режисьор.

Композиторът и музикален продуцент Вихрен Урумов ще прави саунд дизайн и звука на терен на филма. Втори асистент режисьор е Христина Ралева –собственик на школа за вокално и актьорско майсторство „Студио 9”. Членовете на екипа са работили по редица филмови продукции, рекламни и музикални клипове, съобщава "Moreto.net". 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.