Плувците от националния ни отбор се завърнаха от Европейското първенство в Будапеща. На летище "София" сребърният медалист на 100 метра бътерфлай Йосиф Миладинов заяви:

"Вече осъзнах какво се случи. Европейското първенство беше прекрасно преживяване за мен, с много положителни емоции. Радвам се, че успях да направя нещо хубаво за България. Надявам се в Токио да постигна това, за което съм тренирал цяла година.

Извън европейците най-сериозна конкуренция ще са световният рекордьор от САЩ и представителите на Сингапур и ЮАР", заяви 17-годишният пловдивчанин, цитиран от БНР.

"Предстои ми разговор с моя личен треньор Стефан Георгиев. Ще преценим как да проведем подготовката за олимпиадата. Дано да направим лагер. С националния отбор ще се подготвим стабилно и вярвам, че в Токио ще представим достойно България", каза още Миладинов.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.