Нападателят на "Черно море" Исмаил Иса е сред лидерите по изработени асистенции в родния футбол. Трима играчи са с по шест голови паса. Тодор Неделев (Ботев Пловдив), Исмаил Иса (Черно море) и Парвизджон Умарбаев (Локомотив Пловдив) са най-добрите “архитекти” до момента.

Иса е направил асистенциите си в четири мача, като любопитното е, че нито една от тях не е от статично положение за разлика от тези на Неделев и Умарбаев. Две са при победата над Левски с 2:1 на Герена и две срещу Етър. Една има срещу Славия и една за националния отбор при загубата с 1:3 от Унгария.
Тошко е бил асистент за попадения в efbet Лига срещу Локомотив (Пловдив), ЦСКА-София, Монтана и Етър. Неделев има едно ключово подаване и за Купата на България при победата с 4:0 над Оборище и една за националния отбор - при равенството 1:1 срещу Ейре.
Умарбаев е направил ключови подавания срещу Славия, ЦСКА 1948, Царско село, дербито с Ботев и на два пъти при победата над Етър.
Утре "Черно море" открива годината с домакинство на "Локомотив" (Пловдив), съобщава Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.