Диана Добрева спечели ИКАР за режисура за спектакъла „Синът“ в Народния театър. Татяна Лолова беше отличена посмъртно за цялостен принос по време на 47-та церемония по връчването на наградите на Съюза на артистите.

Церемонията мина под знака на 100-годишния юбилей на Съюза на артистите. 47 творци бяха номинирани в 12 категории. Ирини Жамбонас спечели ИКАР за водеща женска роля за участието си в постановката „Кой се бои от Вирджиния Улф“ в Малък градския театър „Зад канала“, а за мъжка роля отличието получи Валери Йорданов за „Караконджул“ в Народния театър:

И двамата посветиха наградите на покойните си учители - Филип Трифонов и Иван Налбантов.

За най-добър спектакъл беше отличен „Боклук“ от Елена Телбис в театър 199. Отличието прие директора Ани Монова:

"Тази награда е за всички, които правят театър, които гледат театър, които се вълнуват от театър".

Наградата „За чест и достойнство“ беше присъдена на актьора Любомир Бъчваров, а за принос към музиката на Михаил Белчев.

Специален гост на церемонията беше световноизвестният цигулар Васко Василев.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.