От ОД на МВР - Варна съобщиха, че две дами зад волана пострадаха при пътно произшествие на пътя Варна - Добрич между селата Любен Каравелово и Крумово.

Катастрофата е станала около 11.00 ч. вчера. 48-годишна водачка на „Тойота Ярис“ застигнала и блъснала в задната част „Митсубиши Колт“, управляван от 36-годишна жена.

Двете водачки са транспортирани в болница. След прегледи е установено, че 48-годишната жена е получила фрактура на ключица, а по-младата шофьорка е с контузии на глава и тяло. Оказана им е медицинска помощ и са насочени за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.