От Областната дирекция на МВР във Варна съобщиха, че на 9 януари по пътя Варна - Девня е станал пътен инцидент.

Около 07:10 часа водачът на автомобил «Субару» ,на 42 г., по време на движение е загубил контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в л.а. «Ситроен».

Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на дясно коляно. Водачът на второто МПС (на 45 г.) също е пострадал – фрактури на таза, капачката на коляното, бедрото и китката. Настанен е за лечение в болнично заведение. Няма опасност за живота на двамата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.