Снимка: ПФК Черно море

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази съжаление, че отборът му не успя да спечели срещата с Локомотив Пловдив – 0:0. Илиев отчете, че тимът му е имал шансове да вземе трите точки, но не е успял да реализира, а също така похвали отбора си за добрата работа в защита.

„След като се получи такъв резултат, трябва да го приемем. Получи се затворен мач. Локомотив убиваха темпото и така тежко тръгна мача. Успяхме да създадем опасности все пак, но не успяхме да ги реализираме и поради това мачът завърши наравно. Аз съм доволен от играчите, че в дефанзивен план се вложиха максимално, имаме разерви в офанзивен план, но качеството на терена не помага да работиш бързо с топката. Въпреки че не победихме, малко са нещата, които ме карат да бъда недоволен. Има хора, които не може всеки мач да са на най-добро ниво”, отбеляза Илиев.

„Мисля, че по-добре да ни бяха вкарали гол, а ние да победим, но имаше спорна ситуация, в която смятам, че имаше дузпа. Ако си спомняте мача Франция – Португалия на Европейското, имаме същата ситуация и дузпа, но тук не я видяха. Не е добре, но може и така да се преценили. Затворен мач срещу силен противник. Получи се огледално копие на предния мач, но с идеята, че имахме повече ситуации”, коментира Илиев, цитиран от gong.bg.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.