Снимка: ПФК Черно море

Направихме добър мач и искам да поздравя футболистите за тона, но не успяхме да го решим още през първото полувреме, коментира старши треньорът на Черно море Илиан Илиев след края на двубоя с Ботев Пловдив, спечелен от "моряците" с 2:0.

Ботев Пд са добри на контраатака и видяхте, че преди да вкараме втория гол изходът на двубоя не беше ясен, допълни Илиев.

"Имахме много движение в атака, търсехме празните пространства, освобождавахме зоните за други футболисти, които влизаха в тези зони и нещата се получаваха, както казах, до завършващия удар. Имахме ситуации, особено на Леандро, да решим мача още първото полувреме", каза още Илиев.

Старши треньорът на "Черно море" апелира да се помисли за здравето на футболистите в жегите и мачовете да се играят по-късно.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.