Снимка: ПФК Черно море

Наставникът на Черно море Илиан Илиев отбеляза след победата с 2:0 като гост на Берое, че добрата игра на тима в защита след почивката е била една от причините за крайния успех.

„Много труден мач. Първо полувреме не стояхме добре в дефанзивен план. Хвърляхме много сили в гонене на топката. Нямахме свежест за атакуващи действия. Не че ни изненадаха, но не се ориентирахме достатъчно добре. На полувремето коригирахме нещата в дефанзивен план. Имахме и малко късмет в някои ситуации - при гредата и други. Във футбола ти трябва и малко късмет“, отбеляза Илиев.

„Надяваме се първо да играем добре в защита. Както играхме първото полувреме, нямаше как да спечелим. Положихме усилия в защита и това даде резултат в атака. Винаги очакваме да стартираме добре, но важно е как ще продължим“, допълни Илиев.

Старши треньорът на Черно море коментира и очакванията си за следващия двубой на тима, който е срещу Локомотив Пловдив, който преди това има реванш от Лигата на конференциите срещу ФК Копенхаген.

„Дали ще е плюс мачът в Европа зависи от резултата в Копенхаген. Пожелавам им да продължат“, завърши Илиев

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.