Нови 4 мача от 1/16-финалите за Купата на България ще се изиграят днес. В два от тях участие ще вземат варненските отбори - Черно море и Спартак.

"Соколите" ще приемат на своя стадион шампиона Лудогорец. Началният час на двубоя е 16.00. Той ще започне с минута мълчание в памет на Неделчо Михайлов.

Старши треньорът на варненци Васил Петров е наказан заради три жълти картона и ще наблюдава срещата от трибуните.

Групата на "Спартак" за мача с Лудогорец:

Християн Славов, Станислав Нисторов, Велислав Боев, Ибрям Ибрям, Иван Пенев, Цветан Илиев, Иван Колев, Архан Исуф, Александър Стефанов, Виктор Митев, Мехмед Сабри, Генади Луго,Мартин Янакиев, Георги Георгиев, Георги Божилов, Даниел Начев, Никола Борисов, Георги Бабалиев.

 

Черно море гостува на Миньор Перник в друг 1/16-финален двубой за Купата на България. Двубоят започва в 13 часа. 

Бранителят Цветомир Панов и офанзивният играч Родриго Вилела продължават да се възстановяват от травми и не попаднаха сред избраниците на наставника на варненци. Аут и за тази среща е и нападателят Евгений Сердюк, който все още няма права, за да участва в мачовете от първенството и купата.

В групата не попаднаха още Фоде Гираси и Росен Стефанов.

Групата на Черно море за мача с Миньор: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Сами Ел Анаби, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Зе Гомеш.

 

Останалите два 1/16 финала за Купата на България днес ще противопоставят Марица Пловдив на Славия (16 часа) и Локомотив Горна Оряховица на Ботев Враца (19 часа). 

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.