Шесткратният световен шампион Люис Хамилтън подобри пореден рекорд на легендата на Формула 1 Михаел Шумахер. След победата си в днешната Гран При на Португалия британският пилот на Мерцедес вече има 92 победи в своята кариера, една повече от Шумахер.

Втори отново остана вторият пилот на Мерцедес Валтери Ботас. Финландецът пробва всичко, дори изпревари Люис след старта и води колоната, но по-късно британецът вдигна темпото и взе нещата в свои ръце, върна си лидерството и до финала дори отвори сериозна разлика с Валтери. Трети на подиума за пореден път се качи лидерът на Ред Бул Макс Верстапен, съобщава "Sportal.bg".

Снимка: ©Getty Images

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.