От старта до финала на днешната Гран При на Катар лидерът на Мерцедес Люис Хамилтън не позволи на основния си съперник Макс Верстапен от Ред Бул да го доближи и спечели безапелационно надпреварата на пистата „Лусайл“ два кръга преди финала на сезон 2021 във Формула 1, съобщава „sportal.bg" .

Макс от своя страна направи много силно състезание и няколко обиколки след първата, в която сякаш летеше, от седмата си стартова позиция стигна до второто място, на което и финишира в края.

Фернандо Алонсо се завърна на подиума в състезание от Формула 1 след седем години „изгнание“ и днес бе може би най-щастливият пилот на почетната стълбичка. Двукратният световен шампион направи много силно състезание с перфектно изпълнена алтернативна стратегия със само едно спиране в бокса, която му донесе третото място в Катар.

Снимка: Gettyimages

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.