Световният шампион Люис Хамилтън се върна на победния път с успех в Гран при на Испания. Британецът, който стартира първи, нямаше проблеми да задържи позицията си и в нито един момент не изпусна водачеството в надпреварата.

Хамилтън се качи на подиума за 156-и път във Формула 1, с което остави зад себе си легендарния пилот Михаел Шумахер по този показател.

Втори на повече от 24 секунди остана състезателят на "Ред бул" Макс Верстапен, а трети остана съотборникът на Хамилтън в "Мерцедес" - Валтери Ботас. Останалите пилоти бяха затворени с поне една обиколка, съобщи "Дневник".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.