Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава похода си на турнира ATP 500 в мексиканския град Акапулко. Българинът победи с категоричните 2:0 сета (6:4 6:2) сръбския си съперник Миомир Кечманович пред погледа на стотици зрители на корта ‘Грандстенд' за час и 27 минути игра.

Родният атлет успя да се възползва от пробойните в играта на съперника си и с класата си преодоля яростната му съпротива в първия сет, докато във втория сет Григор стигна до пробив при 2:1, с който си осигури спокойствие и на практика продължаване в турнира при 6:2. На четвъртфиналите Григор ще срещне италианския квалификант Лоренцо Музети, който елиминира американеца Франсис Тиафо в три сета след тайбрек и тежък дуел помежду им.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.