Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 2 Данийл Медведев в мач от осминафиналите на Мастърса в Индиан Уелс тази вечер около 22:30 часа българско време. Това стана ясно след публикуването на програмата за сряда, съобщава БНТ.

Двубоят между водача в схемата Медведев и Димитров, който е 23-ти поставен, е насрочен за втори не Централния корт в Индиан Уелс, където играта започва в 21:00 часа с мача Диего Шварцман - Каспер Рууд.

Димитров се класира за първия си 1/8-финал на Индиан Уелс, след като преди това бе достигал четири пъти до третия кръг на надпреварата. Българският тенисист и Медведев имат четири мача помежду си, като руснакът води с 3-1 в преките сблъсъци.

Григор спечели първия двубой между двамата на Куинс през 2017, но оттам насетне отстъпи във Вашингтон през 2017, на полуфиналите на Ю Ес Оупън през 2019 и в Синсинати по-рано тази година.

Победителят от двойката Димитров – Медведев ще играе със спечелилия сблъсъка между Аслан Карацев и Хуберт Хуркач на четвъртфиналите в калифорнийската

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.