Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров се е отказал от участие и в турнира в Атланта през следващата седмица. Това съобщи мениджърът му Георги Стоименов в предаването Break point и добави, че се надява Димитров да се върне на корта във Вашингтон, където състезанието започва на 2 август.

Причината за решението на Димитров отново е свързана със здравословния проблем, който го мъчи от известно време. Той все още не може да се възстанови от проблемите в гърба, заради които прекрати участието си още в първия си мач на „Ролан Гарос”, а също така отказа участие и на турнира в Лос Кабос.

В щаба му се надяват, че той ще успее да се възстанови и да вземе участие на турнирите във Вашингтон, Торонто, Синсинати и на Откритото първенство на Съединените щати, което започва на 30 август.

Григор не е играл от 1 юли, когато отстъпи във втория кръг на Уимбълдън на Александър Бублик.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.