Звездата на българския тенис Григор Димитров спечели първа титла за годината. Хасковлията е шампион на мексиканския виртуален турнир Cabo Legends Championship! В спор за първото място Гришо се изправи срещу Хуан Мартин Дел Потро.

Димитров получи 53 процента от вота на феновете за първата си титла за 2020. Освен Димитров във виртуалната надпревара участваха още Фабио Фонини, Диего Шварцман, Фелисиано Лопес и 12 други състезатели.

Схемата на турнира стана ясна в понеделник, като първата ни ракета започна участие в надпреварата срещу Иво Карлович, Тейлър Фриц и Фабио Фонини, преди да се изправи срещу последния си опонент – Дел Потро, срещу когото Димитров също не срещна никакви затруднения. Тази вечер от 21,30 ч (б.в.) Г

ригор излиза в Био за втория си мач от турнира UTS 2. Max Sport 2 ще излъчи пряко двубоя на Димитров и Фелисиано Лопес. В събота Гришо загуби от Ришар Гаске, пише “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.