Коалицията ГЕРБ-СДС ще има 5 депутати от Варна в 50-то Народно събрание. „Възраждане” и „Продължаваме промяната-Демократична България” печелят по 3 мандата, а „Има такъв народ”– 2. По един депутат вкарват БСП, ДПС и „Величие”. Това сочи разпределението на мандатите, публикувано от ЦИК, съобщи darik.bg.

Спрямо предишните избори ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще има с по един мандат по-малко, а ИТН – с един повече. Останалите формации запазват броя на депутатите си.

От листата на ГЕРБ-СДС влизат Даниел Митов, Красен Кралев, Бранимир Балачев, Кристиан Ганчев и Павел Христов.

„Възраждане” вкара в парламента Костадин Костадинов, Коста Стоянов и Светослав Тодоров. Ако Костадинов предпочетете да стане депутат от София, тогава мястото му ще бъде заето от Михаела Берова-Зекова.

От листата на ПП-ДБ в Народното събрание влизат Даниел Лорер, Стела Николова и Ивайло Митковски.

Първите двама в листата на ИТН са Тошко Йорданов и Драгомир Петров. Ако Йорданов избере да стане депутат от Благоевград, на негово място ще влезе Ивайло Костадинов.

„Величие” вкарва в парламента от Варна Юлиана Матеева. БСП – Борислав Гуцанов, а ДПС - Филиз Хюсменова.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.