От Фестивалния и конгресен център във Варна съобщиха, че: 

* Всички билети, закупени за 24.03. ще важат без допълнителна заверка за 19 май от 19.00 часа за постановката "Тя, той и още двама-трима" от Ж. Ползгай
Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Тихомир Благоев

* Всички билети, закупени за 1.04. ще важат без допълнителна заверка за 19 април от 19.00 часа за постановката "Сватба със закъснител"
Режисьор: Николай Гундеров
С участието на: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова

* Всички билети, закупени за 19.04. ще важат без допълнителна заверка за 25 април от 19.00 часа за постановката "Петък, 13-ти"

Режисьор: Георги Кадурин
С участието на: Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова


* Информация за всички пренасочени и отпаднали събития може да намерите в сайта www.fccvarna.bg - секция "Новини".

Дванадесетият София Филм Фест във Варна стартира тази вечер от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и Конгресен Център Варна с българския филм ФЕВРУАРИ. За да представи най-новия си филм, на официалното откриване ще присъства режисьорът на лентата Камен Калев.

"ФЕВРУАРИ“ е четвъртият пълнометражен филм на Камен Калев, един от най-талантливите и успешни режисьори на новото българско кино. Творбата е копродукция между България и Франция (Waterfront Film & Koro Films), а историята проследява живота на един човек – когато е 8-годишно момче, младеж на 18 години и вече като 82-годишен възрастен мъж.

Напомняме, че СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ във ВАРНА ще се СЪСТОИ при стриктно спазване на противоепидемичните мерки!

Местата в залата са ограничени до 30%, билети може да купите предварително на касите на ФКЦ и онлайн на https://bit.ly/38dra0e

Очакваме Ви #накино

https://www.youtube.com/watch?v=dfzvpMwTKes

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.