Системата за видео повторения ще бъде част от финала за Купата на България между отборите на Арда (Кърджали) и ЦСКА София. Двата отбора ще излязат в битката за трофея на 19 май, сряда, от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", съобщава БНР.

Първоначално сблъсъкът трябваше да се проведе без ВАР, тъй като системата бе задължителна само и единствено за мачовете от първата шестица на efbet Лига. Вчера обаче е била проведена среща на Съдийската комисия, на която все пак е било взето решението, системата за видео повторения да се използва на финала.

Тепърва предстои да стане ясно и името на главния арбитър на срещата, като се счита, че това ще бъде някой измежду Волен Чинков, Ивайло Стоянов и Никола Попов, тъй като и тримата не получиха наряди за мачовете от 30-ия кръг на първенството.

Според информациите с най-големи шансове да ръководи финала е Чинков, който единствен от тримата, впрочем, не е свирил във финал за Купата на България.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.