Плуването е прекрасен спорт! Един от малкото, където човек не може да бъде притесняван по телефона, по имейла си или в социалните мрежи. Чудесна възможност да изключиш напълно и да се погрижиш за здравето си. Елате и плувайте или подкрепете плувците в 5-ото издание на 1000 х 1000 на 31 юли, събота, на Южния плаж във Варна!

Посланието е на Филип Ромбаут, председател на УС на плувния шампион на
България – ПСК „Черно море“ и изпълнителен директор на „Агрополихим“. Вече 5 поредни години Ромбаут и фондация Lucky Hunt, ежегоден двигател и спонсор на 1000 х 1000, подаряват на варненци и гостите на града фантастична емоция чрез атрактивното масово преплуване без състезателен характер 1000 х 1000. И радват участниците с атрактивни изненади.

Идеята за спортното събитие без аналог в цяла България е именно на Ромбаут. И през годините се радва на невероятно голям интерес – 1000 м навътре в морето с удоволствие плуват много семейства с деца, както и ентусиасти от цяла България и чужбина.

Символ на благородство, пълна подкрепа на страдащи бездомни животни, любяща грижа и хуманно отношение – това е мисията на Lucky Hunt, която се оглавява от прелестната съпруга на Ромбаут – Светлана. Целта на Lucky Hunt e да облекчи страданието на животните, като намалява популацията на бездомнитеиндивиди,за да се редуцира броят на животните, които живеят по улиците.

Фондация Lucky Hunt също така е организация, която иска да внесе малко повече „милост” в нашето общество, което понякога е доста агресивно.

„Фондация Lucky Hunt бе създадена, за да донесе промяна! Изоставени, наранявани и преследвани, бездомните кучета са нарастващ проблем в цяла България. Те са безпомощни в търсенето на храна, подслон и любяща грижа, също както всяко друго живо същество.

Ние работим в тази насока и сме уверени, че схуманно отношение и грижа ще продължаваме да постигаме успехи“, категорични са от фондацията .

Lucky Hunt изпълнява целенасочена програма за ефективна кампания, наречена „Кастрирай и върни“. Тя се осъществява в квартали, пълни с бездомни животни, които страдат и могат да представляват заплаха за хората.

Това е устойчиво решение. То ни позволява да образоваме и променяме манталитета на обществото. И негативното отношение на хората спрямо животните, които сме позволили да увеличават своята популация безконтролно!“, убедени са от фондацията.

Lucky Hunt дава прекрасна възможност на децата да преживеят един незабравим ден в Lucky Hunt Farm във варненското село Крумово. По време на посещението освен да дарят животните с огромна доза любов, малчуганите ще могат да сготвят любимата им храна и да се погрижат за тях.

За всички желаещи да запишат децата си, следете подробности на фейсбук страницата Lucky Hunt Projects.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.