За 18-та поредна година на красивия морски бряг в курортен комплекс ”Златни пясъци” се проведе финалът на Националния конкурс за детска красота и талант „Малка Мис и и Малък Мистър България 2020” и „Мис Тийни и Мистър Тийни България 2020”. Организатор на събитието е една от първите българска модни агенции – „Интерсаунд”, с основател Ирина Папазова.

За 9-ти път децата на България представиха своите разнородни таланти и във финала на Националния Арт фестивал „NEW STARS 2020”. Ето какво споделят организаторите на събитието:

В пет последователни дни децата имаха вълнуващи преживявания. В първата вечер те се опознаха, представиха се по градове и си размениха символични подаръци за спомен. Последваха репетиции в градините на комплекс „Аргищ Партез” за разучаване на хореографията на общия танц за откриването и отделните турове на конкурса.

В карнавалната вечер имаше дефиле на пъстри карнавални костюми на деца и родители по крайморската алея на „Златни пясъци”. Програмата включваше много фотосесии в красивите архитектурни пространства и оазисни кътчета на „Аргищ Партез” и много свободно време за плаж и забавления в басейните на комплекса. Големият финал се проведе на откритата сцена на „Златни пясъци” на брега на морето.

Участниците в красивата надпревара, момичета и момчета на възраст от 4 до 17 години, се състезаваха в три тура. Първо спортно дефиле с униформите на конкурса ,което бе представено с оригинален танц в стил „Денс” и акробатични елементи на две от талантливите момичета. Втори тур - дефилиране с традиционни български носии, представящи характерното облекло от родния край на всеки участник. В третото дефиле всички се представиха в бляскави официални рокли и костюми. В арт фестивала за таланти публиката се наслади на забележителни поп изпълнения, народни песни и танци, модерен балет, художествена гимнастика и демонстрация на картини в стил „Компютърна графика”. Между отделните турове, с песни и танци, се изявиха победителки от международни конкурси и фестивали по изкуствата - Сияна Обретенова, Никол Проданова , Симона Иванова и Бриана Петрова.

Водеща на събитието бе Сузан Джемил- победителка в три световни конкурса за красота, талант и тийн модел. Хореограф на спектакъла бе Албена Рахнева - майстор на спорта и треньор по художествена гимнастика, собственик на Агенция за таланти ,,Фаворит", а официален музикален гост на събитието бе Владислав Славов - собственик на БГ Мюзик Къмпани.

Журито , с председател Ирина Папазова , имаше доста трудна задача да избере победителите в отделните възрастови групи и категории, които получават правото да представят България на редица международни конкурси.

Детският празник бе подкрепен от ,,Златни пясъци,, АД и комплекс ,,Аргищ Партез".

А ето с носителите на специалните награди:

Леце на „Златни пясъци” - Християна Илиева

Леце на хотел „Аргищ Партез” – Диляна Петрова

Лице на Агенция” Интерсаунд” - Мария Иванова

Малка Мис България 2020 Фотогеничност – Мелиса Джавидова

Малка Мис България 2020 Грация – Алис Петрова

Малка Мис България 2020 Чар – Ванеса Кънчева

Малък Мистър България 2020 Чар – Габриел Георгиев

Подгласници на победителите са :

Малка Мис България 2020 2-ра Принцеса - Моника Любенова

Малка Мис България 2020 2-ра Принцеса –Адриана Георгиева

Малък Мистър България 2020 1-ви Принц – Владимир Димитров

Малка Мис България 1-ва Принцеса – Ванеса Кънчева

Малка Мис България 2020 1-ва Принцеса - Мария Иванова

Малка Мис България 2020 1-ва Принцеса – Никол Кънева

Мис Тийн България 1-ва Принцеса – Диляна Петрова

Победителите в конкурса са -

Малък Мистър България 2020 – Габриел Георгиев

Малка Мис България 2020 – Мелиса Джавидова

Малка Мис България 2020 – Алекс Джамалова

Малка Мис България 2020 – Габриела Йорданова

Малка Мис България 2020 – Мария Симонова

Малка Мис България 2020 – Християна Илиева

Мис Пре-Тийн България 2020 – Божана Атанасова

Мис Тийн България 2020 – Красимира Димитрова

Мистър Тийн България 2020 – Антонио Костов

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.