Варна изпраща общо 15 депутати в новия парламент. От "Има такъв народ" представители ще са сценаристът Филип Станев, хирургът д-р Ивайло Христов, предложеният за министър на туризма Ивайло Кожухаров и Александър Тодоров.

От ГЕРБ-СДС в парламента влизат бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов, художественият ръководител на ансамбъл "Варна" Юлиян Станев, бившият спортен министър Красен Кралев, бившият депутат Павел Христов, педиатърът Лидия Маринова, но ако бившите министри влязат от други места – на тяхно място ще влязат Славена Точева и Мартин Андонов.

От "БСП за България" депутати ще са градският лидер Борислав Гуцанов и бившият кмет на Провадия Филчо Филев. Водачът в листата Корнелия Нинова се очаква да влезе в парламента от София.

От "Демократична България" в парламента влизат музикантът Стоян Михалев и юристът Стела Николова.

От ДПС – местният лидер Ерджан Ебатин, а от "Изправи се! Мутри вън" - Татяна Дончева, уточнява Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.