Вчера, около 10:30 часа водач на МПС е самокатастрофирал в крайпътно дърво, а спътникът му – 73-годишен варненец е получил фрактура на лява китка и дясно рамо, съобщиха от ОДМВР-Варна. Инцидентът е станал на централен варненски булевард.

С алкохол в кръвта е засечен 34-годишен жител на с. Китка в ранните часове на днешния ден. В централната част на града, водачът на л.а. бил спрян за проверка от служителите на реда, които констатирали с дрегер, че мъжът е седнал зад волана след сериозна почерпка.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.