Двама 36-годишни криминално проявени се озоваха по едно и също време в ареста.

Единият е от‭ с. Батово, обл. Добрич. Той е установен и заловен в хода на предприети незабавни полицейски действия, след получен вчера сигнал за кражба на ел. техника, инструменти и зимнина, от складово помещение на етажна площадка в с. Топола, съобщиха от ОДМВР-Варна. Мъжът, известен на МВР е задържан за срок до 24 часа от служителите на Трето РУ на място – в момент на опита за кражба. По случая е образувано бързо производство. Материалите са предадени на прокуратурата.

Вторият закопчан 36-годишен е варненец с криминални прояви. Задържан е след проведени издирвателни действия от служители на Първо РУ‭. Според събраните до момента данни, преди два дни той е извършил кражба на моторна резачка от двор на къща, находяща се в централната част на града. По случая е образувано досъдебно производство и е прибран зад решетките за срок до 24 часа.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.