Тежка катастрофа между товарен автомобил и кола взе две жертви на пътя Разград- Русе. Инцидентът е възникнал днес, 3 август 2021 г., около 9,30 часа, в участъка непосредствено след град Цар Калоян.

Според първоначалната информация водачът на лек автомобил „Опел“, по време на движението си в завой, навлиза в лентата за насрещно движещи се автомобили, където в този момент се намира товарен автомобил с варненска регистрация. Стига се до челен сблъсък между двете превозни средства.

На място са загинали водачът на първия автомобил и неговият спътник, съобщава БНР.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътно-транспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Разград. Предстои да бъдат направени редица експертизи

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.