Снимка: Агенция „Кросс"

68-годишен мъж почина, след като беше прегазен от два автомобила край Девня, съобщиха от пресцентъра на МВР. Трагичният инцидент е станал около 6.00 ч. тази сутрин на стария път Варна - София.

Загиналият мъж е клошар, който често е засичан да се движи рисково по различни пътища, уточняват от МВР. Той е бил блъснат първо от микробус. Шофьорът е слязъл да провери какво се е случило, но през това време втори автомобил е минал през тялото на бездомния мъж.

Изясняват се обстоятелствата по трагичния случай.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.