20 млади шофьори влизат в битката за титлата "Най-добър млад шофьор на България" на 14 май във Варна, съобщават от Съюза на българските автомобилисти. Тогава ще стане ясно кой ще грабне голямата награда - 1 година безплатно шофиране на чисто нов „Fiat Tipo".

Събитието ще се проведе пред Катедралния храм „Успение Богородично“ от 13:30 ч.

Четвъртото издание на кампанията "Най-добър млад шофьор на България" ще бъде най-предизвикателното състезание за непрофесионални състезатели досега. Шофиране в екстремни условия, оказване на първа помощ на пострадали при ПТП и още много изпитания очакват нашите финалисти.

За публиката са подготвени много изненади, томбола с награди и усмивки, допълват организаторите.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.