Турски ТИР е катастрофирал на автомагистрала „Тракия“ край Пазарджик, което впоследствие е довело и до верижно меле между три автомобила, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Инцидентите са станали преди около час на 101 км. от аутобана по посока София, информира "24 часа".

При двете катастрофи няма тежко пострадали. Първоначално турския водач на тежкия камион е изгубил управление, вследствие на което машината е напуснала пътното платно, преминала е пред канавката и се е отзовала в крайпътна нива. Шофьорът на камиона не е пострадал. Минути по-късно три леки автомобила се удрят един в друг на същото място, чийто водачи явно са се разсеяли от катастрофиралия ТИР.

На мястото са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Полицейски служители регулират движението в района на катастрофата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.