Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за мача с ЦСКА 1948 от 25-ия кръг на efbet Лига. От нея заради наказание за натрупани жълти картони отпадна Пабло Гарсия. Аут е още Мартин Дичев, съобщиха от варненския клуб, цитирани от БТА.

В групата на Черно море за мача са Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Даниел Мартин, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев-младши, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

Срещата между „моряците“ и столичния тим е в петък, 15 март от 18:45 часа на стадион „Тича“ и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев. Негови помощници ще са Димитър Русев и Марио Данаилов, а четвърти рефер ще е Венцислав Митрев. За системата ВАР ще отговаря Радослав Гидженов с асистент Георги Стамболджиев.

Цената на билетите за срещата е 12 лева и се продават в мрежата на Ивентим. В деня на мача те ще могат да се купуват от касите на стадион „Тича“, които отварят в 16:00 часа.

Преди този мач Черно море е на второ място във временното класиране на efbet Лигата с 51 точки, колкото има и третият ЦСКА-София. Лидер е Лудогорец с 54 точки, но с мач по-малко. ЦСКА 1948 е на шеста позиция с 37 точки.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.