Снимка: Пламен Гутинов

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо коментира играта на своя отбор след загубата от ЦСКА с 0:1 на „Българска армия”:

„Не успяваме да реализираме усилията на целия отбор най-вече с класата на нашите нападатели в последния удар. Това ни липсваше най-много. Имаше ситуации и моменти, действително първите 15-сет минути започнахме изключително неуверено без самочувствие, но в процеса на мача ние изравнихме възможностите. Мисля, че в по-дългия период на мача днес, ние не бяхме в никакъв случай по-слабия отбор, напротив. Реално можехме да не загубим мача. С повече работа и с повече увереност от самите футболисти – това е единственият шанс за разрешение на нещата. Ние ще се борим до последно. Мисля, че много от мачовете не заслужавахме да загубим, но липсата на голове изключително много ни тежи”, каза специалистът.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.