С изключително богата програма, включваща концерти, забавления за най-малките, фестивал и шоу с изненади, ще бъде отбелязан тази година празникът на Девня – 27-ми август. Тържествата в града ще започнат на 25-ти август и ще продължат в рамките на четири дни в Парк „Разсадника“.

 

Цяло съзвездие от популярни изпълнители ще пристигне в града по покана на организаторите – Община Девня.

 

В първия ден – 25-ти август (четвъртък), от 19 часа на откритата сцена ще излязат Сестри Филатови и KRISKO.

 

Ден по-късно, на 26-ти август, от същия час концертите продължават с участието на Илия Ангелов и Райна.

 

Навръх празничния 27-ми август, когато се навършват 53 години от обявяването на Девня за град, ще се проведат готварско шоу и турнир по петанк. От 19 часа вечерта публиката ще се наслади на изпълненията на Малката, Пепи Христозова и Рени.

 

Подобаващ край на тържествата ще е неделният ден – 28-ми август. Програмата ще започне още в предиобедните часове с единствения по рода си пътуващ фестивал „Лятно Театро“. Той е специален подарък от Общината към децата на Девня и техните родители. Началото ще бъде поставено в 11 часа. Събитието включва Лятна игротека - анимация с игри, Изложбата "Дигитално мастило", кукления спектакъл "Каквото направи дядо, все е хубаво", Арт ателие „Кукли от фермата“, шоу със сапунени балони "Балон като слон" и стендъп комедията на Георги Кючуков "Сам мъж в града".

 

Последният от серията празнични концерти, отново е с начален час – 19 часа. На сцената в парка ще излязат изпълнителите Дамян и Мария, и рок динозаврите от Група „Сигнал“.

 

Всички събития ще са с ВХОД СВОБОДЕН

 

На място в Парк „Разсадника“ ще има атракциони и лунапарк.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.