Георги Давидов

„Черно море Тича“ не се забави дълго време с намирането на нов старши треньор. На пейката на „моряците“ ще седне Георги Давидов, съобщи BGbasket.com.

Наставникът ще води тима от Варна до края на настоящия сезон, както и през следващия. Той заменя на поста украинеца Кирил Болшаков, който в края на миналата седмица сложи край на своите взаимоотношения с клуба.

Както е известно, българинът даде старт на сезона с ЦСКА, където прекара година и половина.

Впоследствие Давидов напусна „армейците“ в края на декември, за да поеме Виха Пантерс, където сложи подписа си под договор с участника в Про Б до края на кампанията, която завърши. Под негово ръководство „пантерите“ изиграха 13 мача, като в последните седем от тях тимът записа пет победи, и приключиха на 13-то място, с равни точки с 12-я в третото ниво на германския баскетбол.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.