Българската тенис звезда Григор Димитров ще се изправи na 1/8-финалите на Мастърса в Синсинати срещу световния номер 2 - Даниил Медведев.

Руският състезател отстрани във втория кръг американеца Маккензи Макдоналд с категоричното 6:2, 6:2. Срещата продължи точно един час. Даниил Медведев записа 20 аса и четири двойни грешки, като видимо не изпита особени затруднения срещу съперника си.

Битката между Григор Димитров и Даниил Медведев най-вероятно ще се проведе днес. Двамата са се срещали в три официални мача до този момент, като балансът е в полза на руския тенисист – 2:1 успеха.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.