ЦСКА София има голям шанс да излезе от групите на Лига Европа, ако успее да победи Йънг Бойс утре, заяви временният треньор на "червените" Даниел Моралес преди заминаването на отбора за Швейцария.

"Отиваме, както беше за мача с Рома - с амбиция отборът на играе добър футбол. Има доста позитиви от мача с Рома. Видяхме колективен дух, отборна игра, важното е отборът да показва постоянство. Ако победим Йънг Бойс, ще имаме по-големи шансове да излезем от групата. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направи крачка напред и да се борим за първитe места в групата", коментира Моралес.

"Йънг Бойс е шампион на Швейцария. Отборът играе атрактивен, силов и бърз футбол. Ще играем на изкуствен терен, но не мисля, че това ще окаже голямо влияние на крайния резултат. Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева", допълни наставникът.

Резервният вратар Димитър Евтимов не отпътува с отбора за Швейцария, тъй като не се чувства добре, разкри още Моралес. Стражът, който направи дебют срещу Царско село в неделя, е с отрицателен тест за коронавирус, но се е почувствал неразположен и от отбора са решили да не рискуват с включването му. На негово място с тима тръгна младият Ивайло Илиев. Извън групата са още контузените Петър Занев и Жеферсон.

Двубоят ог група "А" на Лига Европа между Йънг Бойс и ЦСКА София е в четвъртък от 22:00 часа в Берн. В другия мач Рома приема ЧФР Клуж. В класирането водят Клуж и Рома с по 4 точки, Йънг Бойс и ЦСКА София са с по една, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.