От ОД на МВР - Варна съобщиха, че е задържан рецидивист, обрал апартамент във Варна.

Служители от Трето РУ в морската столица са установили, че това е 24- годишен варненец. Оказва се, известен на полицията и осъждан.

Той е разбил балконска врата на жилище, след което е извършил кражба на скъпи бижута, часовници, компютри и други вещи от дома.

Мъжът е задържана за срок до 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.