Цветан Соколов и съотборниците му от руския волейболен клуб Динамо (Москва) са поставени под двуседмична карантина заради няколко случая със заразени с коронавирус от състава. Това съобщи генералният секретар на местната волейболна федерация Александър Яременко.

Българският национал вече изкара една карантина през март, когато беше част от Зенит (Казан) и Ървинг Нгапет даде положителна проба.

Двубоят от първенството срещу Зенит (Санкт Петербург), който трябваше да се играе вчера, вече беше отложен за по-късно дата.
Заради карантината още пет мача на Динамо ще бъдат пренасрочени.

От 6 до 8 ноември столичани трябваше да играят в група "В" от полуфиналната фаза за националната купа последователно срещу АСК (Нижний Новгород), Кузбас и Динамо-ЛО (Ленинградска област).

На 11 ноември по програма беше срещата от шампионата срещу Зенит (Казан), а три дни по-късно и срещу Факел (Новий Уренгой), съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.