Трите български отбора в новия турнир на УЕФА Лига на конференциите научиха съперниците си във втория предварителен кръг след тегленето на жребия в Нион. Двубоите са на 22 и 29 юли, съобщава БНР.

ЦСКА София е поставен и ще се играе срещу победителя Струга (Северна Македония) или Лиепая (Латвия). "Армейците" ще бъдат домакини в първата среща.

Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу четвъртия в класирането в Чехия ФК Словачко. Сребърните медалисти от Първа лига са домакини в първата среща.

Арда ще дебютира в европейските турнири срещу израелския Апоел (Беер-Шева). Първият двубой е в Кърджали.

Ако Лудогорец отпадне от Шахтьор (Солигорск) в квалификациите на Шампионската лига, българският шампион ще играе срещу люксембурския Фола или Линкълн Ред Импс от Гибралтар във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.