Снимка: nk-osijek.hr

Отборът на ЦСКА демонстрира хладнокръвие и устойчивост при гостуването си на Осиек, изковавайки равенство 1:1 в мач-реванш от третия квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите, съобщава gong.bg.

В 33-тата минута обаче "червените" нанесоха решителен удар. След грешка при изнасянето на Осиек, Георги Йомов и Яник Вилдсхут комбинираха, за да предоставят топката на Греъм Кери, а плеймейкърът не сбърка от над 20 метра с елегантен удар за 0:1.

Секунди преди края на редовното време на частта обаче хърватите се върнаха в мача. При разбъркване в наказателното поле на ЦСКА след корнер, Миле Шкорич се оказа на точната позиция, за да разстреля Густаво Бусато за 1:1.

През второто полувреме нито един от двата отбора не достигна до ново попадение, което гарантира класирането на ЦСКА с общ резултат 5:3.

В следващия си двубой в Евротурнирите "червените" ще се изправят срещу Виктория (Пилзен) в последното стъпало преди групите на Лигата на конференциите.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.