Отборът на ЧФР Клуж победи основния си съперник Университатя Крайова с 3:1 като гост в последния кръг на румънското първенство по футбол и си осигури трета поредна титла. Възпитаниците на Дан Петреску събраха 49 точки и си гарантираха шести шампионски трофей в историята си.

Домакините, за които и равенството беше добър резултат, поведоха в деветата минута с попадение на Дан Нистор, но Пауло Винисиус изравни десетина минути преди почивката. През второто полувреме Кевин Боли и Чиприан Дяк от дузпа оформиха обрата.

Българският полузащитник Антони Иванов влезе като резерва четвърт час преди края за тима от Крайова, но не успя да помогне. Университатя завършва на второ място с 44 точки, като има и мач по-малко срещу Астра, което вече е без значение. Тимът от Гюргево е трети с 33 точки и има да изиграе още две двубоя, уточнява БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.