Колумбийски военен хеликоптер, превозвал 4 военнослужещи, е паднал в неделя следобед. При инцидента са загинали всичките четирима на борда. Това потвърди президентът на Колумбия Густаво Петро, съобщи британския вестник „Дейли мейл”, цитиран от „24 часа”.

На ужасяващо видео, разпространено в социалните мрежи, се виждат моментът, в който хеликоптерът пада от небето и се забива в дърветата в района на Кибдо.

Служителите на борда са извършвали снабдителна дейност в района, когато хеликоптерът е паднал по неизяснени засега причини.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.