Четирима местни жители са задържани за притежание на наркотични вещества, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Мъжете - на 19, 28, 30 и 47 години - били засечени преди дни от полицейски екипи на Първо, Трето и Четвърто РУ.

При обиск от тях са иззети различни по количество и вид наркотици - марихуана, метамфетамин и хероин, установени при извършената експертиза.

Срещу задържаните са образувани бързи производства, работата по документирането им продължава под наблюдението на прокуратурата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.