В Черно море очакват двама чужденци в близките дни, съобщи gong.bg. Това са бразилски нападател и халф от Испания, с които до голяма степен лятната селекция завършва.

С двамата нови Илиан Илиев ще разполага с целия състав за новия сезон и старта в Лига на конференциите, и ще има достатъчно време да подготви максимално добре своите подопечни в тренировките от предсезонната подготовка и контролите.

Разбра се още, че Виктор Попов най-вероятно ще пропусне първите две проверки на вицешампиона с Фарул в Констанца в петък и Ботев Пловдив другия вторник в Правец.

Националът е напълно възстановен от травмата, но треньорът на „моряците“ не бърза да форсира завръщането му на терена, предвид сериозния проблем, който имаше - разтегнати връзки на коляното.

Халфът от Испания се оказа 24-годишния аржентинец Начо Паис, който днес подписа договор с варненския клуб, допълни БТА. Второто лятно попълнение на Черно море пристига от третодивизионния испански Антекуера, където през изминалия сезон е изиграл 24 мача. Цялото му име е Игнасио Паис Маян.

Играчът е роден на 30 май 2000 г. в Килмес, Аржентина, но цялата му досегашна кариера е преминала в Испания. Играл е за Ла Солана, Картахена и Антекуера.

Футболистът е висок 175 сантиметра, основният му пост е централен полузащитник. Бивш юношески национал на Аржентина, с мачове за селекцията на "гаучосите" до 17 г.

Преди да бъде сключен договор с Начо Паис, Черно море привлече вратаря Пламен Илиев.

На 21 юни Черно море ще изиграе първата си контрола от предсезонната подготовка срещу Фарул в Румъния.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.